The JUAS-2024 book for the 30th birthday of the JUAS school

Europe/Zurich
Auditorium of the CERN Science Gateway

Auditorium of the CERN Science Gateway

    • 10:00 AM 10:10 AM
      Opening 10m
      Speaker: Elias Metral (CERN)
    • 10:10 AM 10:25 AM
      Words from the CERN Director of Accelerators and Technology 15m
      Speaker: Mike Lamont (CERN)
    • 10:25 AM 12:00 PM
      Origins and history of the JUAS, with its Partner Universities and Collaborating Institutions 1h 35m
    • 12:00 PM 2:00 PM
      Lunch break and visit of the Science Gateway 2h
    • 2:00 PM 3:00 PM
      A century of particle accelerators and round table 1h
    • 3:00 PM 4:00 PM
      The science of particle accelerators and round table 1h
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee break with group photo 30m
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Technology and applications of particle accelerators and round table 1h
    • 5:30 PM 5:55 PM
      Special awards 25m
    • 5:55 PM 6:00 PM
      Closing 5m
      Speaker: Elias Metral (CERN)
    • 6:00 PM 7:00 PM
      Cocktail 1h