Spanish Teachers Programme 06/2011

Europe/Zurich
13-2-005 (CERN)

13-2-005

CERN

90
Show room on map
Mick Storr
Description

Lectures will be held by default at: Room 13-2-005

    • 19:00 20:00
      Bienvenida<br>Welcome 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Cena en el Restaurante 1 Dinner at the Main Restaurant
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 20:00 21:00
      Introducci&oacute;n al programa<br>Introduction to the programme 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 10:00
      Introducci&oacute;n al CERN<br>Introduction to CERN 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Jose Salicio Diez (CERN)
      Slides
    • 10:30 11:15
      CERN Education 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
    • 11:30 12:15
      GRID e Inform&aacute;tica Cient&iacute;fica: al servicio de la Ciencia<br>GRID and Scientific Computing: serving Science 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Dr. Miguel Angel Marquina (CERN)
      Slides
    • 12:30 13:50
      Lunch 1h 20m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 15:30
      Visita al Globe / Visit the Globe 1h 30m Reception

      Reception

      CERN

    • 15:30 17:00
      Visita al Microcosmos<br>Visit Microcosm 1h 30m Reception

      Reception

      CERN

    • 18:00 19:00
      Estudio del material presentado<br>Lecture Review 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Principios de los Aceleradores<br>Principles of Accelerators (1/2) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Javier Barranco (CERN)
      Slides
    • 10:15 11:00
      Principios de los Detectores de Partículas (1/2) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Pedro Ladron De Guevara (Instituto de Ciencias Nucleares-Universidad Nacional Autonoma ()
      Slides
    • 11:30 12:30
      Visit Computer Centre 1h 513-R-070 - Openlab Space

      513-R-070 - Openlab Space

      CERN

      15
      Show room on map
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h Restaurant 2

      Restaurant 2

      CERN

    • 14:00 15:30
      Visit to ATLAS 1h 30m 33 R-009

      33 R-009

      CERN

    • 16:00 16:45
      Introduction to CMS 45m 33-R-016

      33-R-016

      CERN

      6
      Show room on map
      Speaker: Javier Santaolalla Camino (Centro de Investigaciones Energetic as Medioambientales y Tecnol)
      Slides
    • 17:00 18:00
      Estudio del material presentado<br>Lecture Review 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 09:00 10:00
      El lado oscuro del Universo / The dark side of the Universe 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Luis Alvarez-Gaume (CERN)
    • 10:15 11:00
      F&iacute;sica de Part&iacute;culas y Cosmolog&iacute;a<br>Particle Physics and Cosmology (1/4) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Prof. José Bernabéu Alberola (Universidad de Valencia e IFIC)
      Slides
    • 11:15 12:00
      Principios de los Detectores de Partículas (2/2) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Pedro Ladron De Guevara (Instituto de Ciencias Nucleares-Universidad Nacional Autonoma ()
    • 12:00 12:50
      Lunch 50m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:00 13:20
      Bus Transfer 20m Reception

      Reception

      CERN

      To CCC

    • 13:30 15:00
      Visita al SM-18 y CCC<br>Visit to SM-18 and CCC 1h 30m Reception

      Reception

      CERN

    • 15:00 15:30
      Preguntas y Respuestas<br>Questions and Answers 30m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 15:30 19:30
      En busca del Tesoro "Descubriendo Ginebra"<br>Discover Geneva Treasure Hunt 4h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 22:00
      Cena del evento<br>Programme Dinner 2h 30m - (Geneve)

      -

      Geneve

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      F&iacute;sica de Part&iacute;culas y Cosmolog&iacute;a<br>Particle Physics and Cosmology (4/4) 45m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Diego Blas Temino (Ecole Polytechnique Federale de Lausanne (EPFL))
      Slides
    • 10:30 11:30
      Preguntas y Respuestas 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speakers: Luis Alvarez-Gaume (CERN) , Dr. Miguel Marquina (CERN)
    • 11:30 12:00
      Follow-up 30m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Francisco Barradas Solas (Consejería de Educación, Comunidad de Madrid)
      Slides
    • 12:00 12:30
      Evaluaci&oacute;n del evento - Clausura<br>Programme Evaluation and Close 30m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×