Slovak Teachers Programme 04/2007

Europe/Zurich
B593 R-010 (CERN)

B593 R-010

CERN

Mick Storr
    • 17:00 18:00
      Welcome Reception / Uvítacia recepcia 1h Square Van Hove

      Square Van Hove

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 18:00 19:00
      Introduction to the programme / Predstavenie programu 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 21:00
      Dinner 1h 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 09:00 09:30
      Introduction to CERN / Predstavenie CERNu 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Karel Šafařík (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 09:30 10:00
      Slovakia at CERN / Slovensko v CERNe 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Karel Šafařík (CERN)
    • 10:00 10:45
      Introduction to Particle Physics / Fyzika častíc - úvod (1) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Martin Mojžiš (Comenius University)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (1) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speakers: Karel Šafařík (CERN), Peter Chochula (CERN)
      Video in CDS
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 14:00 14:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou(1) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Jiří Grygar (Czech Academy of Sciences)
      Slides
      Video in CDS
    • 15:00 18:00
      Lecture Review / Diskusia prednášky 3h 6 2-008

      6 2-008

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 15:00 18:00
      Visit Microcosm / Návšteva Microcosm 3h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

    • 15:00 18:00
      Visit to the Anti-matter factory / Návšteva továrne antihmoty 3h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 09:00 09:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (2) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speakers: Karel Šafařík (CERN), Peter Chochula (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (2) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Jiří Grygar (Czech Academy of Sciences)
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Introduction to Particle Physics / Fyzika častíc - úvod (2) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Martin Mojžiš (Comenius Univeristy)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 14:00 15:00
      Introduction to ATLAS / Experiment ATLAS - úvod 1h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Peter Chochula (CERN)
    • 15:30 17:00
      Visit to ATLAS / Návšteva ATLAS 1h 30m Entrance B

      Entrance B

      CERN

    • 17:00 18:00
      Lecture Review / Diskusia prednášky 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (3) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Grygar Jiří (Czech Academy of Sciences)
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Introduction to Particle Physics / Fyzika častíc - úvod (3) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Martin MojžIš (Comenius University)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Raisins from the History of Physics (1900 - 1950) / Hrozienka z histórie fyziky (1900 - 1950) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Jan Pisut (Comenius University)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 13:30 19:30
      Discover Geneva Treasure Hunt / Hľadanie Ženevského pokladu 6h Entrance B

      Entrance B

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 22:00
      Programme Dinner / Večera 2h 30m 2 Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      2 Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (3) 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speakers: Karel Šafařík (CERN), Peter Chochula (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Technology transfer at CERN - example MEDIPIX / Transfer technológií v CERNe - príklad MEDIPIX 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speakers: Bettina Mikulec (CERN), Ivan Mikulec (Institut fuer Hochenergiephysik (HEPHY))
      Slides
      Video_clip
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Introduction to GRID Computing / Počítanie pomocou GRIDu - úvod 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Robert Harakaly (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 14:00 17:00
      Hands-on Build a Cloud Chamber / Postavme si hmlovú komoru 3h 6 2-002

      6 2-002

      CERN

      Speaker: Joachim Flammer (CERN)
    • 14:00 17:00
      Visit to the Computer Centre / Návšteva počítačového centra 3h B513 Computer Centre

      B513 Computer Centre

      CERN

      Speaker: Vlado Bahyl (CERN)
    • 14:00 17:00
      What did we learn ? What next ? / Čo sme sa naučili? Čo ďalej? 3h 513 1-023

      513 1-023

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Communications in Physics Collaboration / Komunikácia vo fyzikálnej spolupráci 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Marek Domaracky (California Institute of Technology)
      Slides
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Heavy-ion Physics or Small Bang / Fyzika ťažkých iónov alebo malý tresk 45m B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Karel Šafařík (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 12:00
      Environmental Aspects of Accelerators - the LHC as example / Životné prostredie a urýchľovače - príklad LHC 1h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Pavol Vojtyla (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

    • 14:00 16:00
      Visit ALICE / Návšteva ALICE 2h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 16:00 17:00
      Programme evaluation / Vyhodnotenie programu 1h B593 R-010

      B593 R-010

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 08:30 09:00
      Depart for Chamonix and Slovakia / Odchod - smer Chamonix a Slovensko 30m Hostel

      Hostel

      CERN

Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×