Polish Teachers Programme 05/2007

Europe/Zurich
6 2-024 (CERN)

6 2-024

CERN

Mick Storr
    • 17:00 18:00
      Welcome Reception 1h 6 2-024

      6 2-024

      CERN

    • 18:00 19:00
      Introduction to the programme 1h 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 21:00
      Dinner 1h 30m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

    • 09:00 09:45
      Introduction to CERN / Wprowadzenie do CERN 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Andrzej Siemko (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Poland at CERN / Polska w CERN 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Jan Nassalski (Soltan Institute for Nuclear Studies)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Introduction to accelerators / Wstęp do fizyki akceleratorów - Jak to działa 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Dr. Sławomir Wronka (Soltan Institute for Nuclear Studies)
      Linac Animation
      Slides
      Synchrotron Animation
      Video in CDS
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

    • 13:30 17:30
      Hands-on Build a Cloud Chamber / Komora mgłowa – zrób to sam 4h 6 2-002

      6 2-002

      CERN

      Speaker: Joachim Flammer (CERN)
    • 13:30 17:30
      Microcosm 4h 33 Reception

      33 Reception

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 13:30 17:30
      PS/AD – Synchrotron protonowy (PS) i (lub) Decelerator Antyprotonów (AD) oraz “Fabryka Antymaterii“ 4h 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Andrzej Siemko (CERN)
    • 09:00 09:45
      Particle detectors - how to see the invisible / Detektory cząstek, czyli jak zobaczyć niewidzialne 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Zbigniew Hajduk (Institute of Nuclear Physics, PAN)
      Slides
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Introduction to Cosmology / Wprowadzenie do kosmologii 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Marek Demianski (University of Warsaw)
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Computing at CERN and the GRID 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Szymon Gadomski (University of Bern)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:00 12:30
      Buy pic-nic lunch 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 12:30 19:00
      Visit Chamonix 6h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 09:00 09:45
      Introduction to Cosmology / Wprowadzenie do kosmologii 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Marek Demianski (University of Warsaw)
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Q/A Cosmology 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Marek Demianski (University of Warsaw)
    • 11:00 11:45
      Accelerators around us / Akceleratory wokół nas 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Sławomir Wronka (Soltan Institute for Nuclear Studies)
      PIMMS Movie
      Slides
      Video in CDS
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

    • 13:30 19:30
      Discover Geneva Treasure Hunt 6h 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 22:00
      Programme Dinner 2h 30m 2, Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      2, Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to Particle Physics / Wprowadzenie do fizyki cząstek 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Barbara Badełek (University of Warsaw and University of Uppsala)
      Slides
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Applications of Particle Detectors / Zastosowania detektorów cząstek w życiu codziennym 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Sławomir Wronka (Soltan Institute for Nuclear Studies)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Introduction to Particle Physics / Wprowadzenie do fizyki cząstek 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Barbara Badełek (University of Warsaw and University of Uppsala)
      Slides
      Video in CDS
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

    • 14:00 14:45
      Introduction to ATLAS 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Zbigniew Hajduk (Institute of Nuclear Physics, PAN)
      Slides
      Video in CDS
    • 15:30 17:30
      Tunel LHC – Eksperyment ATLAS 2h 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speakers: Andrzej Siemko (CERN) , Jan Godlewski (CERN) , Zbigniew Hajduk (Institute of Nuclear Physics, PAN) , Zenon Sułek (Institute of Nuclear Physics, PAN)
    • 09:00 09:45
      Q/A Accelerators/Detectors 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speakers: Andrzej Siemko (CERN) , Sławomir Wronka (Zoltan Institute for Nuclear Studies) , Zbigniew Hajduk (Institute of Nuclear Physics, PAN)
    • 10:00 10:45
      Introduction to Particle Physics / Wprowadzenie do fizyki cząstek 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Barbara Badełek (University of Warsaw and University of Uppsala)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Q/A Particle Physics 45m 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Barbara Badełek (University of Warsaw and University of Uppsala)
    • 14:00 20:00
      Visit Annecy 6h Restaurant

      Restaurant

      CERN

    • 09:00 10:00
      Programme Evaluation 1h 6 2-024

      6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
      Video in CDS
    • 11:00 11:15
      Depart for Poland 15m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×