UK Joint SLC/IOP Programme 02/2008

Europe/Zurich
AB Auditorium Meyrin (CERN)

AB Auditorium Meyrin

CERN

Mick Storr
    • 19:00 20:00
      Informal Dinner and Welcome 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:15
      Welcome 15m 60 6-002

      60 6-002

      CERN

      Speaker: Maximilian Metzger (CERN)
    • 09:15 09:45
      Introduction to CERN 30m 60 6-002

      60 6-002

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:00 10:45
      Particle Physics (1/3) 45m 60/6-002

      60/6-002

      CERN

      90
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Particle Phyics (2/3) 45m 60/6-002

      60/6-002

      CERN

      90
      Show room on map
      Video in CDS
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 14:45
      Introduction to the ATLAS Experiment 45m 33 R-009

      33 R-009

      CERN

      Speaker: Troels Petersen (CERN)
    • 15:30 17:30
      Parallel session : Visit Atlas, Visit LHC tunnel 2h 33 Reception

      33 Reception

      CERN

      Speakers: Dr Andrzej SIEMKO (CERN AT-MTM), Martin Jaekel (Atominstitut der Osterreichischen Universitaten), Mick Storr (CERN), Troels Petersen (CERN)
    • 18:00 18:45
      Review 45m AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to Accelerators 45m AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Elena Wildner (CERN)
      Video in CDS
    • 10:00 10:45
      Particle Physics (3/3) 45m AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Video in CDS
    • 11:00 11:45
      Medical Applications of Particle Physics 45m AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Manjit Dosanjh (CERN)
      Video in CDS
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 14:45
      Anti-matter and the Antiproton Decelerator 45m AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Video in CDS
    • 15:00 17:00
      Parallel session : Visit Anti-matter factory, Review 2h AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speakers: Lars Varming Jorgensen (University of Wales Swansea), Mick Storr (CERN), Niels Madsen (Institute of Physics and Astronomy)
    • 17:00 20:00
      Visit Geneva 3h Entrance B

      Entrance B

      CERN

    • 20:00 22:30
      Programme Dinner 2h 30m Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Place de la Navigation
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      CERN Teacher Support Programmes 45m AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:00 11:00
      Q/A 1h AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 12:00
      Programme Evaluation 1h AB Auditorium Meyrin

      AB Auditorium Meyrin

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×