UK SLC Programme 03/2008

Europe/Zurich
40-S2-B01 (CERN)

40-S2-B01

CERN

Mick Storr
    • 19:00 20:00
      Informal Dinner and Welcome 1h Restaurant 2

      Restaurant 2

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to CERN 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:00 10:30
      CERN Teacher Support Programmes 30m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:30 11:30
      Particle Physics (1/3) 1h 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:30 12:00
      Q/A 30m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

    • 12:00 14:00
      Lunch 2h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 14:00 16:00
      Visit Atlas and the LHC 2h 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speakers: Else Lytken (Conseil Europeen Recherche Nucl. (CERN)), Mick Storr (CERN), Troels Petersen (CERN)
    • 17:00 17:45
      Introduction to the ATLAS Experiment 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Troels Petersen (CERN)
    • 18:00 18:45
      Review 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to Accelerators 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Elena Wildner (CERN)
    • 10:00 10:45
      Particle Physics (2/3) 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 11:45
      Medical Applications of Particle Physics 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Manjit Dosanjh (CERN)
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 13:30 14:15
      Anti-matter and the Antiproton Decelerator 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 14:30 16:00
      Parallel session : Visit Anti-matter factory, Review 1h 30m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 16:00 19:30
      Visit Geneva 3h 30m Entrance B

      Entrance B

      CERN

    • 19:30 22:00
      Programme Dinner 2h 30m Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Place de la Navigation
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      CERN Computing and the GRID 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Ben Segal
      Slides
    • 10:00 10:45
      Particle Physics (3/3) 45m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 11:00 12:00
      Q/A 1h 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
    • 12:00 12:30
      Programme close 30m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

    • 14:00 17:30
      Parallel activity : Visit Computer Centre, Visit Microcosm, Teachers Lab 3h 30m 40-S2-B01

      40-S2-B01

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×