16th FLUKA Course

Brazil/East
Brazilian Synchrotron Light Laboratory (LNLS), City of Campinas, State of São Paulo, Brazil.
Description
The course will help professionals working in the Monte Carlo radiation transport fields to understand the various functions and attributes of the code. The event is organized with the support of Brazilian Synchrotron Light Laboratory (LNLS) in particular of Marilia Lisboa De Oliveira and is hosted at the LNLS laboratory in the city of Campinas, state of São Paulo, Brazil.
    • 08:30 09:00
      Registration 30m
    • 09:00 10:00
      Introduction to FLUKA 1h
      Slides
    • 10:00 11:00
      Installing and running 1h
      Slides
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 13:00
    • 13:00 14:30
      Lunch break 1h 30m
    • 14:30 15:30
      FLUKA Manual and Basic Input 1h
      Slides
    • 15:30 16:30
      Exercise 2: (Compound) Materials 1h
      Slides
    • 16:30 17:00
      Tea break 30m
    • 17:00 18:00
      Flair 1h
      Slides
    • 18:00 19:00
      Exercise 3: Flair 1h
      Slides
    • 09:00 10:00
      Geometry 1h
      Slides
    • 10:00 11:00
      Exercise 4: Geometry i 1h
      Slides
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 12:30
      Flair Geometry Editor 1h
      Slides
    • 12:30 13:00
      Exercise 5: Geometry ii 30m
      Slides
    • 13:00 14:30
      Lunch break 1h 30m
    • 14:30 15:30
      Exercise 6: Geometry iii 1h
      Slides
    • 15:30 16:30
      Scoring 1h
      Slides
    • 16:30 17:00
      Tea break 30m
    • 17:00 18:00
      Exercise 7: FLUKA output and plotting 1h
      Slides
    • 18:00 19:00
      Exercise 8: Scoring 1h
      Slides
    • 09:00 10:00
      Statistics and Sampling 1h
      Slides
    • 10:00 11:00
      Low-Energy Neutrons 1h
      Slides
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 13:00
      Exercise 9: Low-Energy Neutrons 1h 30m
      Slides
    • 13:00 14:30
      Lunch break 1h 30m
    • 14:30 15:30
      Physics Models 1 (Hadronic Interactions) 1h
      Slides
    • 15:30 16:30
      Biasing 1h
      Slides
    • 16:30 17:00
      Tea break 30m
    • 17:00 19:00
      Exercise 10: Biasing 2h
      Slides
    • 09:00 10:00
      Physics Models 2 (EM Interactions) 1h
      Slides
    • 10:00 11:00
      Ionization and Transport 1h
      Slides
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 13:00
      Exercise 11: Cutoffs 1h 30m
      Slides
    • 13:00 14:30
      Lunch break 1h 30m
    • 14:30 15:30
      Physics Models 3 (heavy ions) 1h
      Slides
    • 15:30 16:30
      Exercise 12: Heavy ions 1h
      Slides
    • 16:30 17:00
      Tea break 30m
    • 17:00 17:30
      Geometry II 30m
      Slides
    • 17:30 18:00
      Exercise 13: Geometry II 30m
      Slides
    • 18:00 18:30
      Voxels and Medical Applications 30m
      Slides
    • 18:30 19:00
      Exercise 14: Medical Applications 30m
      Slides
    • 09:00 10:00
      Radioactivity 1h
      Slides
    • 10:00 11:00
      Exercise 15: Activation 1h
      Slides
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 12:00
      Handling of Errors and Crashes 30m
      Slides
    • 12:00 12:30
      Advanced topics 30m
      Slides
    • 12:30 13:00
      Closing 30m
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×