Pht@CERN2009/2

Europe/Zurich
503/1-001 - Council Chamber (CERN)

503/1-001 - Council Chamber

CERN

162
Show room on map
Mick Storr
    • 7:00 PM 11:00 PM
      Informal Dinner and Welcome 4h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 8:30 AM 9:15 AM
      Introduction to CERN 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Video
    • 9:30 AM 10:15 AM
      Particle Physics (1/3) 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Slides
    • 10:30 AM 11:15 AM
      Anti-matter and the Antiproton Decelerator 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Slides
    • 11:30 AM 12:15 PM
      Medical Applications of Particle Physics 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Marco Silari (CERN)
      Slides
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 2:15 PM 3:00 PM
      Introduction to Accelerators 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Elena Wildner (CERN)
      Slides
    • 3:30 PM 5:30 PM
      Parallel Activity : Visit Microcosm/Visit ATLAS Visitor Centre 2h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

      Speakers: Dominique Bertola (CERN) , Tzanko Spassoff (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental (LIP)-Un)
    • 9:00 AM 9:45 AM
      Working Groups 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
    • 10:00 AM 10:45 AM
      Particle Physics (2/3) 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Slides
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Q/A 1h 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
    • 12:00 PM 1:30 PM
      Lunch 1h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 1:30 PM 2:15 PM
      Particle Physics (3/3) 45m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Slides
    • 2:30 PM 3:30 PM
      Visit the Globe Angels and Demons Exhibition 1h 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
    • 3:30 PM 7:30 PM
      Visit Geneva 4h Entrance B

      Entrance B

      CERN

    • 8:00 PM 10:30 PM
      Programme Dinner 2h 30m Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Place de la Navigation
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 8:30 AM 12:00 PM
      Visit CMS and SM-18 3h 30m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speakers: Jose Da Silva (LIP LIsbon) , Matthias Schott (Conseil Europeen Recherche Nucl. (CERN)-Unknown-Unknown) , Mick Storr (CERN) , Roberto Rossin (Physics Department - University of California) , Tzanko Spassoff (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental (LIP)-Un)
    • 12:00 PM 12:30 PM
      CERN Teacher Support Programmes 30m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
    • 12:30 PM 12:45 PM
      Evaluation and close 15m 503/1-001 - Council Chamber

      503/1-001 - Council Chamber

      CERN

      162
      Show room on map