Slovak Teachers Programme 04/2009

Europe/Zurich
B6 2-024 (CERN)

B6 2-024

CERN

Mick Storr
    • 17:00 18:00
      Welcome Reception / Uvítacia recepcia 1h Square Van Hove

      Square Van Hove

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 18:00 19:00
      Introduction to the programme / Predstavenie programu 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 21:00
      Dinner 1h 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 09:00 09:30
      Introduction to CERN / Predstavenie CERNu 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Peter Chochula (CERN)
    • 09:30 10:00
      Slovakia at CERN / Slovensko v CERNe 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Karel Šafařík (CERN)
      Slides
    • 10:00 10:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou(1) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Jiří Grygar (Czech Academy of Sciences)
      Slides
    • 11:00 11:45
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (2) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Jiří Grygar (Czech Academy of Sciences)
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 15:00
      Introduction to ALICE / ALICE experiment 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Karel Safarik (CERN)
      Slides
    • 15:30 18:00
      Visit ALICE / Návšteva ALICE 2h 30m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 18:00 19:00
      Football / Fotbal 1h Football field

      Football field

      CERN

      Speaker: Karel Safarik (CERN)
    • 18:00 19:00
      Lecture Review / Diskusia prednášky 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 08:30 09:15
      Accelerators in the sky and underground / Urýchľovače na oblohe a pod zemou (3) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Grygar Jiří (Czech Academy of Sciences)
    • 10:00 10:45
      Introduction to Particle Physics / Fyzika častíc - úvod (1) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Martin Mojžiš (Comenius University)
      Slides
    • 11:00 11:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (1) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Karel Šafařík (CERN), Peter Chochula (CERN)
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 17:00
      Hands-on Build a Cloud Chamber / Postavme si hmlovú komoru 3h 6 2-002

      6 2-002

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 14:00 17:00
      Teachers Lab Experiments 3h 3 R-002

      3 R-002

      CERN

    • 14:00 17:00
      Visit Microcosm / Návšteva Microcosm 3h B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

    • 18:00 19:00
      Lecture Review / Diskusia prednášky 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (2) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Karel Šafařík (CERN), Peter Chochula (CERN)
    • 10:00 10:45
      Introduction to Particle Physics / Fyzika častíc - úvod (2) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Martin Mojžiš (Comenius Univeristy)
      Slides
    • 11:00 11:45
      Communications in Physics Collaboration / Komunikácia vo fyzikálnej spolupráci 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Marek Domaracky (California Institute of Technology)
      Slides
    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 19:30
      Discover Geneva Treasure Hunt / Hľadanie Ženevského pokladu 5h 30m Entrance B

      Entrance B

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 22:00
      Programme Dinner / Večera 2h 30m 2 Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      2 Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Detectors and Accelerators / Detektory a urýchľovače (3) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Karel Šafařík (CERN), Peter Chochula (CERN)
      Slides
    • 10:00 10:45
      Introduction to Particle Physics / Fyzika častíc - úvod (3) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Martin MojžIš (Comenius University)
      Slides
    • 11:00 11:45
      Introduction to GRID Computing / Počítanie pomocou GRIDu - úvod 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Juraj Sucik, Robert Harakaly (CERN)
      Slides
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 16:30
      Visit to the Anti-matter factory / Návšteva továrne antihmoty 2h 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 14:00 16:30
      Visit to the Computer Centre / Návšteva počítačového centra 2h 30m B513 Computer Centre

      B513 Computer Centre

      CERN

      Speaker: Juraj Sucik
    • 14:00 16:30
      What did we learn ? What next ? / Čo sme sa naučili? Čo ďalej? 2h 30m 513 1-023

      513 1-023

      CERN

      Speaker: Karel Safarik (CERN)
    • 09:00 10:00
      Radiation Prtection at Acceleratos / Radiacna ochrana na urychlovacoch 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Pavol Vojtyla (CERN)
      Slides
    • 10:00 10:45
      Technology transfer at CERN - example MEDIPIX / Transfer technológií v CERNe - príklad MEDIPIX 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Bettina Mikulec (CERN), Ivan Mikulec (Institut fuer Hochenergiephysik (HEPHY))
      Slides
    • 11:00 11:45
      Heavy-ion Physics or Small Bang / Fyzika ťažkých iónov alebo malý tresk 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Karel Šafařík (CERN)
      Slides
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 14:45
      Introduction to CMS / CMS experiment 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 15:00 18:00
      Visit CMS / Návšteva CMS 3h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 17:00 18:00
      Programme evaluation / Vyhodnotenie programu 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 08:30 09:00
      Depart for Chamonix and Slovakia / Odchod - smer Chamonix a Slovensko 30m Hostel

      Hostel

      CERN

Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×