Finnish High School Student Programme

Europe/Zurich
Description
Lukiolaisten tiedeopiskelu CERNissä 18. - 20.1.2017 Espoon yhteislyseon lukio, Ivalon lukio ja Kuninkaantien lukio (20 oppilasta ja 3 opettajaa)
    • 08:45 09:00
      Tapaaminen CERNin hostelin edessä 15m Tuija Karppinen

      Tuija Karppinen

    • 09:00 09:45
      CERNin ensimmäinen kiihdytin (SC) (eng. kielinen) 45m 300

      300

    • 10:00 11:30
      CERNin yleisesittely 1h 30m 304/1-001 (CERN)

      304/1-001

      CERN

      20
      Show room on map
      Speaker: Timo Hakulinen (CERN)
    • 11:30 12:45
      Lounas (omakustanteinen) 1h 15m R1

      R1

    • 12:45 13:00
      Tapaaminen ravintola 1. aulassa, rak. 500 15m Tuija Karppinen, rak. 500

      Tuija Karppinen, rak. 500

    • 13:00 13:30
      Lähtö CMS-koeasemalle, rak. 33 (passit mukaan) 30m
    • 13:30 14:30
      Tutustuminen CMS-koeasemaan 1h P5

      P5

      Speakers: Ludivine Ceard (Universite Catholique de Louvain (UCL) (BE)), Matti Kortelainen (CERN)
    • 14:30 15:00
      Lähtö takaisin CERNiin 30m
    • 15:00 15:15
      Tapaaminen rak. 33 15m Tuija Karppinen

      Tuija Karppinen

    • 15:15 16:15
      Tutkimustyön tekniset haasteet 1h 61/1-009 - Room C (CERN)

      61/1-009 - Room C

      CERN

      22
      Show room on map
      Speakers: Antti Juhani Kolehmainen (CERN), Tommi Petteri Mikkola (CERN)
    • 08:40 09:00
      Tapaaminen hostelin edessä 20m Taina Onnela

      Taina Onnela

    • 09:00 09:45
      Tutustuminen CERNin tietojenkäsittelyyn 45m 513/1-021 - Data Center Visit Point (CERN Visit Points)

      513/1-021 - Data Center Visit Point

      CERN Visit Points

      25
      Show room on map
      Speaker: Seppo Heikkila (CERN)
    • 10:00 10:45
      Vierailu koeasemalle 45m 193

      193

      Speaker: Lars Varming Joergensen (CERN)
    • 11:00 12:00
      Tutustuminen antimateriaohjelmaan (eng. kielinen) 1h 31/3-004 - IT Amphitheatre (CERN)

      31/3-004 - IT Amphitheatre

      CERN

      105
      Show room on map
      Speaker: Lars Varming Joergensen (CERN)
    • 12:00 13:00
      Lounas (omakustanteinen) 1h R1

      R1

    • 13:00 13:15
      Tapaaminen ravintola 1. aulassa, rak. 500 15m Taina Onnela

      Taina Onnela

    • 13:15 15:15
      Hiukkaskiihdyttimet/hiukkasilmaisimet ja hiukkasfysiikan tulevaisuuden haasteita 2h 17/1-007 (CERN)

      17/1-007

      CERN

      25
      Show room on map
      Speaker: Kati Lassila-Perini (Helsinki Institute of Physics (FI))
    • 15:45 17:15
      Sumukammion rakentaminen 1h 30m 143/R-003 - S'Cool LAB (CERN)

      143/R-003 - S'Cool LAB

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Harri Toivonen (Helsinki University of Technology (FI))
    • 08:30 08:45
      Tapaaminen hostelin edessä 15m Tuija Karppinen

      Tuija Karppinen

    • 08:45 10:15
      Universumi liitutaululla-teoreetikon näkökulma hiukkasfysiikkaan 1h 30m 4/3-006 - TH Conference Room (CERN)

      4/3-006 - TH Conference Room

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Eero Aleksi Kurkela (CERN)
    • 10:30 12:00
      Tutustuminen Cloud kokeeseen 1h 30m 4/3-006 - TH Conference Room (CERN)

      4/3-006 - TH Conference Room

      CERN

      100
      Show room on map
      Speaker: Antti Onnela (CERN)
    • 12:00 12:50
      Lounas (omakustanteinen) 50m R1

      R1

    • 12:50 13:00
      Tapaaminen ravintola 1. aulassa, rak. 500 10m
    • 13:00 13:45
      Harjoittelumahdollisuudet CERNissä ja palautekeskustelu 45m 304/1-001 (CERN)

      304/1-001

      CERN

      20
      Show room on map
      Speaker: Kati Lassila-Perini (Helsinki Institute of Physics (FI))
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×