UF Workshop

US/Eastern
Videoconference Rooms
UF_Workshop
Name
UF_Workshop
Description
Vidyo room
Extension
10545753
Owner
Sergei Gleyzer
Auto-join URL
Useful links
Phone numbers
    • 08:30 09:00
      Introduction and Practical Matters 30m
      Speakers: Adam LaMee, Darin Acosta (University of Florida (US)), Sergei Gleyzer (University of Florida (US))
    • 09:00 09:30
      Project CODER and Workshop Goals 30m
      Speakers: Adam LaMee, Sergei Gleyzer (University of Florida (US))
    • 09:30 10:15
      Particle Physics Primer 45m
      Speaker: Darin Acosta (University of Florida (US))
    • 10:15 12:00
      Hands-on Session: Programming primer 1h 45m
      Speakers: Adam LaMee, Sergei Gleyzer (University of Florida (US))
    • 12:00 13:00
      Lunch 1h
    • 13:00 15:30
      Hands-on CMS Data Analysis Session 2h 30m
      Speakers: Adam LaMee, Darin Acosta (University of Florida (US)), Sergei Gleyzer (University of Florida (US))
    • 08:45 11:30
      More in-depth Data Analysis 2h 45m
    • 11:30 12:30
      Lunch 1h
    • 12:30 15:00
      Development of Classroom Activities 2h 30m
    • 08:30 10:00
      Development of Classroom Activities 1h 30m
    • 10:00 11:00
      Modern Tools for Sharing Open Data Analysis in the Classroom 1h
      Speakers: Omar Andres Zapata Mesa (University of Antioquia & Metropolitan Institute of Technology), Sergei Gleyzer (University of Florida (US))
    • 11:00 11:30
      CMS Data Analysis Example (Search for Supersymmetry) 30m
      Speaker: Matthew Robert Carver (University of Florida (US))
    • 11:30 12:30
      Lunch 1h
    • 12:30 15:00
      Design of Implementation Plans to be Shared with the Group 2h 30m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×