CCDTL technical meeting no. 5

Europe/Zurich
VNIITF

VNIITF

    • 9:00 AM 9:30 AM
      Status of Linac4 30m
      Speaker: M. Vretenar (CERN)
      Slides
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Status & Progress at BINP 1h
      Speaker: A. Tribendis (BINP)
      Slides
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Status & Progress of CCDTL Cavity Manufacturing Cycle 1h
      Speaker: Yu. Kretinin (VNIITF)
      Slides
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Results of 2nd Welding Test 1h
      Speaker: F. Gerigk (CERN)
      Slides
    • 12:30 PM 2:00 PM
      lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Visit of Fabricated Units & Discussion 2h
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Coordinate Systems & Metrology 1h
      Speaker: F. Gerigk (CERN)
      Slides
  • Wednesday, July 21
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Design of Modules & Support Frames 1h
      Speaker: D. Vavasov (VNIITF)
      Slides
    • 10:00 AM 11:00 AM
      Schedule of Operations 1h
      Speaker: A. Tribendis (BINP)
      Slides
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Preparation of Summary 1h 30m
    • 12:30 PM 2:00 PM
      lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Summary 1h
      Speaker: F. Gerigk (CERN)
      Slides
    • 3:00 PM 5:00 PM
      Visit of Snezhinsk 2h