EPT summer camp for physics TAs

Europe/Zurich
Zuoz Lyceum Alpinum
Registration
Registration Form
    • 3:00 PM 3:30 PM
      Registration / Check-in 30m
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Welcome Apero 30m
    • 4:35 PM 4:45 PM
      Introduction (aula) 10m
    • 4:50 PM 6:00 PM
      Energizing group activities: learning each other and setting up the mood for the camp. 1h 10m
    • 6:00 PM 7:00 PM
      Dinner 1h
    • 8:00 PM 9:15 PM
      Lecture-surprise 1h 15m
    • 8:00 AM 8:45 AM
      Breakfast 45m
    • 8:45 AM 8:55 AM
      When the new day starts.. 10m
    • 9:00 AM 10:30 AM
      Basics of Teaching and Learning 1h 30m

      By Gerd Kortemeyer

    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:00 AM 11:45 AM
      Activating your students with puzzle method & more 45m

      By Vira Bondar

    • 11:50 AM 12:35 PM
      Time-management for TAs 45m

      By Vesna Lakovic van Kempen

    • 12:35 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 25m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Creating a Student-Centered Collaborative Learning Environment in a University Physics Classroom 1h 30m

      By Gerald Feldman & Guillaume Schiltz

    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee Break 30m
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Learning Motivation through Authenticity of Teaching Contents 1h

      By Nic Nistor

    • 5:05 PM 6:00 PM
      Don't worry, be happy! 55m

      By Vesna Lakovic van Kempen

    • 7:00 PM 8:00 PM
      Dinner 1h
    • 8:00 AM 8:45 AM
      Breakfast 45m
    • 8:45 AM 8:55 AM
      Check-out (please bring your luggage to the corridor/seminar room) 10m
    • 9:00 AM 9:55 AM
      Mindful communication for teaching & profession 55m

      By Vesna Lakovic van Kempen

    • 9:55 AM 10:30 AM
      Feedback in teaching and our life: what is this all about? 35m
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee Break 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Feedback (continuation) & wraping up 1h
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h
    • 1:00 PM 1:30 PM
      Departure 30m