CONFERENCE ON HIGH ENERGY PHYSICS

from Monday, September 11, 2023 (8:00 AM) to Thursday, September 14, 2023 (9:00 PM)
AANL (YerPhI)

        : Sessions
    /     : Talks
        : Breaks
Sep 11, 2023
Sep 12, 2023
Sep 13, 2023
Sep 14, 2023
AM
10:00 AM
OPENING (until 10:40 AM) ()
10:00 AM Welcome - Dr A. Tumasyan (AANL)   ()
10:10 AM TBA - Dr G. Karyan (AANL)   ()
10:40 AM --- Coffee break (20 min) ---
11:00 AM
PRECISE TESTS OF STANDARD MODEL and PHYSICS OF HIGGS BOSON -Dr A. Apresyan (FNAL) Prof. S. Shmatov (JINR) (until 1:00 PM) ()
11:00 AM Study of the Higgs boson decays to charm and bottom quark pairs with CMS - Dr A. Tumasyan (AANL)   ()
11:30 AM Separation between top pair and single top contributions with tWb final state using Neural Networks - Mr M. Perfilov (MSU)   ()
12:00 PM Physics of Dimuons at LHC - Dr A. Lanyov (JINR)   ()
12:30 PM Rare Single Top-Quark production at CMS - Ms S. Tizchang (IPM)   ()
10:00 AM PHYSICS BEYOND THE STANDARD MODEL   ()
11:30 AM --- Coffee break (30 min) ---
10:00 AM HEAVY ION PHYSICS   ()
9:10 AM PHYSICS AT HL-LHC AND BEYOND   ()
11:00 AM --- Coffee break (30 min) ---
11:30 AM PHYSICS AT HL-LHC AND BEYOND   ()
PM
1:00 PM --- Lunch (1h) ---
2:00 PM
PRECISE TESTS OF STANDARD MODEL and PHYSICS OF HIGGS BOSON (until 3:40 PM) ()
2:00 PM Polarization Effects in Processes of Dimuon Production - Mr V. Shalaev (JINR)   ()
2:20 PM Photon induced background for DiMuon studies - Mr I. Zhizhin (JINR)   ()
2:40 PM Radiative corrections to dilepton production at LHC: the Drell-Yan process vs the Photon Fusion mechanism - Dr V. Zykunov (JINR)   ()
3:00 PM QCD Physics with CMS - Dr O. Kodolova (MSU)   ()
3:40 PM --- Coffee break (30 min) ---
4:10 PM
PRECISE TESTS OF STANDARD MODEL and PHYSICS OF HIGGS BOSON (until 5:40 PM) ()
4:10 PM High precision data-driving determination of the new properties of the elastic scattering at small angles. - Dr O. Selugin (JINR)   ()
4:40 PM Methodology of measurement of quark and gluon jet macro parameters at hadron collider - Dr S. Shulha (JINR)   ()
7:30 PM --- Welcome party ---
12:00 PM PHYSICS BEYOND THE STANDARD MODEL   ()
1:00 PM --- Lunch (1h) ---
2:00 PM HADRON SPECTROSCOPY   ()
4:00 PM --- Coffee break (30 min) ---
4:30 PM HADRON SPECTROSCOPY   ()
12:00 PM --- Free time ---
1:40 PM --- Lunch (1h) ---
2:40 PM ADVANCED COMPUTATIONAL AND ANALYSIS TOOLS IN HEP   ()
4:10 PM --- Coffee break (30 min) ---
4:40 PM ADVANCED COMPUTATIONAL AND ANALYSIS TOOLS IN HEP   ()
7:00 PM --- Closing dinner ---