ATLAS DAQ-1 Back-end Subsystem Training

Europe/Zurich
CERN

CERN

  • Wednesday, 12 April
    • 08:00 09:00
      Introduction 1h
      Speaker: R. JONES
    • 09:00 10:00
      Partitioning, Message and Information System 1h
      Speaker: Serguei Kolos
    • 10:00 11:00
      Configuration Database 1h
      Speaker: Igor Soloviev
    • 11:00 12:00
      Run Control and Process Management 1h
      Speaker: Dietmar Schweiger
    • 12:00 13:00
      Integrated GUI 1h
      Speaker: Lorenzo Moneta
  • Thursday, 13 April
    • 08:00 09:00
      Test Manager 1h
      Speaker: Robert Hart
    • 09:00 10:00
      Diagnostic Verification System 1h
      Speaker: Serguei Kolos
    • 10:00 11:00
      Online Bookkeeper 1h
      Speaker: Andre Ribeiro
    • 11:00 12:00
      Resource Manager 1h
      Speaker: Igor Alexandrov
    • 12:00 13:00
      Preparing a Configuration 1h
      Speaker: Mihai Caprini
    • 14:00 15:00
      Software Process & SRT Configuration Management Tool 1h
      Speaker: Doris Buckhart
    • 15:00 16:00
      Wrap-up and future 1h
      Speaker: Bob Jones
Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×