2020 EIROforum Workshop: Big data - from acquisition to data mining

Europe/Zurich
ESO

ESO

Karl-Schwarzschild-Strasse 2 D-85748 Garching bei München
Description

 

The 2020 EIROforum Topical Workshop on Big data, organised by the Instrumentation Working Group, will be held from 21-23 April at ESO in Garching, Munich. 


Credit: ESO/S. Lowery

    • 12:00 13:15
      Registration 1h 15m
    • 13:15 13:30
      Welcome and logistics 15m
    • 13:30 15:00
      Session #1 1h 30m
    • 15:00 15:30
      Coffee break 30m
    • 15:30 17:00
      Session #2 1h 30m
    • 18:00 21:00
      IWG dinner 3h
    • 09:00 10:30
      Session #3 1h 30m
    • 10:30 11:00
      Coffee break 30m
    • 11:00 12:30
      Session #4 1h 30m
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h
    • 13:30 15:00
      Session #5 1h 30m
    • 15:00 15:30
      Coffee break 30m
    • 15:30 17:30
      Session #6 2h
    • 18:00 21:00
      Social event in ESO Supernova 3h

      https://supernova.eso.org

    • 09:00 10:30
      Session #7 1h 30m
    • 10:30 11:00
      Coffee break 30m
    • 11:00 12:30
      Session #8 1h 30m
    • 12:30 13:00
      Closing remarks 30m