CCDTL technical meeting no. 3

Asia/Novosibirsk
BINP

BINP

Novosibirsk Russia
Alexey Tribendis (BINP)
Description
series construction of CCDTL for Linac4 under ISTC contracts 3888 and 3889: * mock-up of 2 drift tubes, test of different construction methods, * visit of BINP workshops, * project schedule update,
Minutes
    • 2:45 PM 4:15 PM
      Preliminary discussion 1h 30m
    • 9:30 AM 9:45 AM
      Current Status of Works at BINP 15m
      Speaker: Alexey Tribendis (BINP)
      Slides
    • 9:45 AM 10:00 AM
      Current Status of Works at VNIITF 15m
      Speaker: Mikhail Naumenko (VNIITF)
      Slides
    • 10:00 AM 10:15 AM
      Status of Linac4 15m
      Speaker: Maurizio Vretenar (CERN)
      Slides
    • 10:15 AM 10:30 AM
      Discussion 15m
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Discussion of Design and Production Technology (Drift Tubes) at BINP 1h
      Speaker: Alexey Tribendis (BINP)
      Slides
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Discussion of Design and Construction Technology (Bodies) at VNIITF 1h
      Speaker: Mikhail Naumenko (VNIITF)
      Slides
    • 12:30 PM 1:30 PM
      Discussion on Quality Assurance 1h
    • 1:30 PM 3:00 PM
      lunch 1h 30m
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Discussion on Cavity Transportation 1h
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Visit of Test and Measurement Area 1h
      Pictures
      Pictures
    • 9:30 AM 11:00 AM
      Visit BINP Workshops 1h 30m
    • 11:00 AM 12:00 PM
      Visit BINP FEL 1h
    • 12:15 PM 1:15 PM
      Discussion on work schedule 1h
      Speaker: Alexey Tribendis (BINP)
      Slides
    • 1:30 PM 3:00 PM
      lunch 1h 30m