13-15 October 2008
Paris
Europe/Zurich timezone
Registration is open

Collaboration dinner

A collaboration dinner will be held on the 14th of October in a typical parisian 'bistrot'. The participants will pay (50 euro, all included) in cash at the conference venue, at registration.   

 

Restaurant PERRAUDIN   
157, Rue Saint-Jacques
75005 Paris

MENU A 50 €

Kir vin blanc

Entrées au choix :
     - Profiteroles de chèvre chaud au coulis de tomate
     - Six escargots sauvages de bourgogne
     - Saumon cru mariné à l’aneth
 
 Plats au choix :
      - Bœuf bourguignon à l’ancienne
      - Pavé de saumon à l’oseille
      - Confit de canard pommes rissolées

  Desserts ou  fromage  au  choix :                                            
     - Assiette de trois fromages
     - Tarte fine aux pommes, glace vanille
     - Profiteroles maison

  Café
VIN : Petit chablis (blanc) ou
 Château Beaulieu Cardinal (Saint-Emilion)
  Evian ou Badoit

Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×