Czech Teachers Programme 03/2008

Europe/Zurich
B6 2-024 (CERN)

B6 2-024

CERN

Mick Storr
Czech Follow-up Web Site
    • 18:00 19:00
      Welcome Reception 1h Restaurant Principale

      Restaurant Principale

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:00 20:00
      Dinner 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 20:00 21:00
      Introduction to the programme 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to CERN 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 10:00 10:45
      Czech Republic at CERN 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Jiri Rames, Stanislav Nemecek (Institute of Physics)
    • 11:00 11:45
      The Standard Model and Beyond (1/5) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Jiri Dolejsi (Institute of Particle and Nuclear Physics), Jiri Rames
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 14:45
      The Standard Model and Beyond (2/5) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Jiri Dolejsi (Institute of Particle and Nuclear Physics), Jiri Rames
      Slides
    • 15:00 17:30
      Visit Microcosm 2h 30m B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

    • 18:00 18:45
      Review 45m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Particles and the Universe (1/2) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Michael Prouza
      Slides
    • 10:00 10:45
      The Standard Model and Beyond (3/5) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Jiri Dolejsi (Institute of Particle and Nuclear Physics), Jiri Rames
      Slides
    • 11:00 12:00
      Visit CMS Control Room and LEIR 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 12:00 13:30
      Lunch 1h 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 13:30 14:15
      Particles and the Universe (2/2) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Michael Prouza
    • 14:30 15:15
      Q/A 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Michael Prouza
    • 16:00 17:30
      Visit Globe 1h 30m B33 Reception

      B33 Reception

      CERN

    • 18:00 19:00
      Review 1h Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Introduction to ATLAS 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Stanislav Nemecek (Institute of Physics)
      Slides
    • 10:30 12:30
      Visit ATLAS 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 19:30
      Discover Geneva Treasure Hunt 5h 30m Entrance B

      Entrance B

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 19:30 22:00
      Programme Dinner 2h 30m 2 Place de la Navigation (Hotel Edelweiss)

      2 Place de la Navigation

      Hotel Edelweiss

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:00 09:45
      Standard Model and Beyond (4/5) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Jiri Dolejsi (Institute of Particle and Nuclear Physics), Jiri Rames
    • 10:00 10:45
      Anti-matter and the Antiproton Decelerator 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Rolf Landua (CERN)
      Slides
    • 11:00 11:45
      CERN Computing and the GRID 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Zdenek Sekera (CERN)
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 17:00
      Hands-on Build a Cloud Chamber 3h 6 2-002

      6 2-002

      CERN

      Speaker: Joachim Flammer (CERN)
    • 14:00 17:00
      Visit Anti-matter Factory 3h B513 Computer Centre

      B513 Computer Centre

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 14:00 17:00
      Visit to the Computer Centre 3h B513 Computer Centre

      B513 Computer Centre

      CERN

      Speaker: Zdenek Sekera (CERN)
    • 17:00 17:20
      Review 20m Restaurant 1

      Restaurant 1

      CERN

    • 09:00 09:45
      Standard model and beyond (5/5) 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speakers: Jiri Dolejsi (Institute of Particle and Nuclear Physics), Jiri Rames
      Slides
    • 10:00 10:45
      Heavy-ion Physics and ALICE 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Vladimir Wagner
      Slides
    • 11:00 12:00
      Programme evaluation 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 12:00 14:00
      Lunch 2h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 14:00 15:00
      Q/A 1h B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

    • 15:00 15:45
      CERN Education 45m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
      Slides
    • 16:00 16:15
      Programme close 15m B6 2-024

      B6 2-024

      CERN

      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 08:30 09:00
      Depart 30m Hostel

      Hostel

      CERN

Your browser is out of date!

If you are using Internet Explorer, please use Firefox, Chrome or Edge instead.

Otherwise, please update your browser to the latest version to use Indico without problems.

×