MEDICIS-PROMED ESR Kick-Off Week

Europe/Zurich
CERN

CERN

Thierry Stora (CERN)
Participants
  • Alice D'Onofrio
  • Ana-Paula Bernardes
  • Andrea Mairani
  • Antonio Pereira Goncalves
  • António Paulo
  • Basil Gonsalves
  • Cécile Granier
  • Elena Dubikovskaya
  • Erwin Mosselmans
  • Faraah BEN MIMOUN BEL HADJ
  • ferid haddad
  • Fiona Reid
  • Francesco Cicone
  • Fredrik Wenander
  • Jean-Francois Chatal
  • Johanna Pitters
  • John Prior
  • Klaus Wendt
  • KyungDon Choi
  • Leo Buhler
  • Luca Maciocco
  • Maddalena Maietta
  • Marina Nazarova
  • Nathalie Michel
  • Nhat-Tan Vuong
  • Nicolas Varmenot
  • Osman RATIB
  • Sabina Hawthornthwaite
  • SANJIB CHOWDHURY
  • Seamus Hegarty
  • Sebastien Avila
  • Simon Thomas Stegemann
  • Thierry Stora
  • Thomas Elias Cocolios
  • Tkhe Kyong FAM
  • Ulli Köster
  • Vadim Gadelshin
  • Yisel Martinez
    • 9:00 AM 10:45 AM
      Outreach & public speaking idea square (3179)

      idea square (3179)

      CERN

      Developing the skills to address any audience and present your research

      Convener: Erwin Mosselmans (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m
    • 11:15 AM 12:00 PM
      Development plan idea square (3179)

      idea square (3179)

      CERN

      One-on-one sessions to discuss development plans with the participants; speed-dating with promotors

      Convener: Thomas Elias Cocolios (University of Manchester (GB))
      • 11:15 AM
        Date 1 15m
      • 11:30 AM
        Date 2 15m
      • 11:45 AM
        Date with your promotor 15m
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h 3179 (idea square, kitchen)

      3179 (idea square, kitchen)

      CERN

    • 1:00 PM 6:00 PM
      Hôpital Universitaire de Lausanne Other Institutes

      Other Institutes

      Visite de l'hôpital universitaire de Lausanne, incluant la demonstration d'un générateur de 213Bi.

    • 6:00 PM 8:00 PM
      Registration&transfer to the hotel in Villars (CH) 2h

      Arrival at the hotel where we will spend the rest of the event

    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h
    • 9:00 AM 12:00 PM
      Innovation workshop Villars (CH)

      Villars (CH)

      Innovation workshop by Fiona

      Convener: Mrs Fiona Reids (Oxford Business School)
    • 12:00 PM 2:00 PM
      Lunch 2h Villars

      Villars

    • 2:00 PM 4:00 PM
      ICTR-PHE 2016: Outreach & presentation work in teams Villars

      Villars

      Finalising the poster & nominating someone to represent MEDICIS-PROMED at the conference

      Convener: Thierry Stora (CERN)
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Break 1h Villars

      Villars

      Get ready for the outing!

    • 5:00 PM 8:00 PM
      Outing Villars

      Villars

      Snow-shoe hike & fondue / raclette

      Convener: Erwin Mosselmans (CERN)
    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Villars (CH)

      Villars (CH)

    • 9:00 AM 10:45 AM
      ICTR-PHE 2016: Designing a poster and a presentation in teams Villars

      Villars

      Finalising the poster & nominating someone to represent MEDICIS-PROMED at the conference

      Convener: Thierry Stora (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      coffee 30m
    • 11:15 AM 12:00 PM
      ICTR-PHE 2016: Finalisation of the poster & presentation Villars

      Villars

      Finalising the poster & nominating someone to represent MEDICIS-PROMED at the conference

      Convener: Thierry Stora (CERN)
    • 12:00 PM 1:00 PM
      Lunch 1h Villars

      Villars

    • 1:00 PM 3:00 PM
      Development plan: Roundtable & Action plan Villars (CH)

      Villars (CH)

      One-on-one sessions to discuss development plans with the participants; speed-dating with promotors

      Convener: Thomas Elias Cocolios (University of Manchester (GB))
      • 1:00 PM
        Development plans 40m
      • 1:40 PM
        Action plan 40m
      • 2:20 PM
        Live feedback 40m
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Return to Geneva 1h

      Bus back to Geneva for those who need to catch a plane / go home