Higgs Days at Santander 2015

Europe/Zurich
IFCA: Sala de Juntas (Other Institutes)

IFCA: Sala de Juntas

Other Institutes

Sven Heinemeyer (CSIC (Santander, ES))
    • 15:00 15:10
      HDays15: Welcome 10m
      Speaker: Sven Heinemeyer (CSIC (Santander, ES))
    • 15:10 16:10
      SM Higgs at ATLAS: properties/news 1h
      Speaker: Pierre Savard (Discussion leader) (University of Toronto (CA))
    • 16:10 17:10
      SM Higgs at CMS: properties and news 1h
      Speaker: Guillelmo Gomez Ceballos (Disc. Leader) (Massachusetts Inst. of Technology (US))
    • 17:10 17:30
      coffee break 20m
    • 17:30 18:30
      Leftovers from Run I and experimental challenges for Run II 1h
      Speaker: Reisaburo Tanaka (Discussion Leader) (Laboratoire de l'Accelerateur Lineaire (FR))
    • 19:00 20:30
      Reception 1h 30m

      Including wine tasting at the roof top!

    • 09:30 10:15
      2HDM: news from the LHCHXSWG, benchmarks 45m
      Speaker: Rui Santos (ISEL)
    • 10:15 11:00
      My favorite 2HDM scenario 45m
      Speaker: Shinya Kanemura (University of Toyama)
    • 11:00 11:30
      Charged Higgs bosons at ATLAS and CMS 30m
      Speaker: Jana Schaarschmidt (Discussion Leader) (Weizmann Institute of Science (IL))
    • 11:30 12:00
      coffee break 30m
    • 12:00 12:45
      HiggsBounds/HiggsSignals news 45m
      Speaker: Philip Bechtle (Universitaet Bonn (DE))
    • 12:45 13:30
      Higgs/EFT fits 45m
      Speaker: Tilman Plehn
    • 13:30 15:00
      lunch break 1h 30m
    • 15:00 15:45
      HiggsPO 45m
      Speaker: Gino Isidori (Universitaet Zuerich (CH))
    • 15:45 16:30
      PO and simplified cross sections 45m
      Speaker: Michael Duehrssen-Debling (CERN)
    • 16:30 17:15
      kappa and beyond, preparation for Run II 45m
      Speaker: André David (CERN)
    • 17:15 17:45
      coffee break 30m
    • 17:45 18:30
      EFT at higher orders 45m
      Speaker: Michael Spira (Paul Scherrer Institut (CH))
    • 18:30 19:00
      SusHi update 30m
      Speaker: Stefan Liebler (Universität Hamburg)
    • 09:30 10:30
      BSM Higgs at ATLAS 1h
      Speaker: Nikolaos Rompotis (Discussion Leader) (University of Washington (US))
    • 10:30 11:30
      BSM Higgs at CMS 1h
      Speaker: Roger Wolf (Discussion Leader) (KIT - Karlsruhe Institute of Technology (DE))
    • 11:30 12:00
      coffee break 30m
    • 12:00 13:00
      Higgs exotics at ATLAS and CMS 1h
      Speakers: Erez Etzion (Discussion Leader) (Tel Aviv University (IL)) , Mario Pelliccioni (Discussion Leader) (Universita e INFN Torino (IT))
    • 13:00 14:30
      lunch break 1h 30m
    • 14:30 15:15
      H -> gaga/H -> ZZ as a probe of the multi-TeV scale 45m
      Speaker: Abdelhak Djouadi (Universite de Paris-Sud 11 (FR))
    • 15:15 16:00
      low-tb scenarios 45m
      Speaker: Pietro Slavich (LPTHE Paris)
    • 16:00 16:45
      EFT Mh calculations 45m
      Speaker: Gabriel Lee
    • 16:45 17:15
      coffee break 30m
    • 17:15 18:00
      EFT FeynHiggs update 45m
      Speaker: Wolfgang Hollik (Max Planck Gesellschaft)
    • 18:00 18:45
      Off-shell effects, interference effects, 2HDM, MSSM and EFT 45m
      Speaker: Georg Ralf Weiglein (Deutsches Elektronen-Synchrotron Hamburg and Zeuthen (DE))
    • 09:30 10:15
      ttH at ATLAS and CMS 45m
      Speaker: Aurelio Juste Rozas (Discussion Leader) (ICREA and IFAE (ES))
    • 10:15 11:00
      Spin/CP at ATLAS and CMS 45m
      Speaker: Andrey Korytov (Discussion Leader) (University of Florida (US))
    • 11:00 11:30
      coffee break 30m
    • 11:30 13:00
      Higgs combination 1h 30m
      Speakers: Eilam Gross (Discussion Leader) (Weizmann Institute of Science (IL)) , Marco Pieri (Discussion Leader) (Univ. of California San Diego (US))
    • 13:00 14:30
      lunch 1h 30m
    • 14:30 19:30
      free afternoon for sightseeing 5h
    • 21:30 00:30
      Conference Dinner 3h

      Bodega Riojano (as usual! :-)