Searching for Physics Beyond the Standard Models Using Charged Leptons

America/Puerto_Rico
Registration
Participants
    • 09:00 09:30
      Registration and Breakfast 30m
    • 09:30 11:00
      Summary of Anomalies in the B-sector 1h 30m

      1 hour talk and 30 minutes discussion

      Speaker: Sheldon Stone (Syracuse University (US))
    • 11:00 11:20
      Coffee Break 20m
    • 11:20 12:20
      Lepton Universality test from other LHC measurements ( W, Z, top, Higgs) 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Prof. Michael Henry Schmitt (Northwestern University (US))
    • 12:20 13:20
      Lunch Break 1h
    • 13:20 14:50
      Interpreting Hints for Lepton Flavor Universality Violation 1h 30m

      1 hour talk and 30 minutes discussion

      Speaker: Zoltan Ligeti (Lawrence Berkeley National Lab. (US))
    • 14:50 15:10
      Coffee Break 20m
    • 15:10 16:10
      Astro connection to lepton flavor and universality violation 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

    • 16:10 17:10
      Proton radius puzzle (electron versus muon measurements) 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

    • 18:00 18:01
      Welcome drink and dinner 1m
    • 09:00 10:00
      Experimental summary for muon magnetic and electric dipole moment 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Peter Winter (ANL)
    • 10:00 11:00
      g-2: Theory overview for muons 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

    • 11:00 11:20
      Coffee Break 20m
    • 11:20 12:20
      Lattice: g-2 for muons 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Thomas Blum (University of Connecticut)
    • 12:20 13:20
      Lunch Break 1h
    • 13:20 14:05
      New hadronic corrections from e-mu scattering measurements 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

      Speaker: Clara Matteuzzi (Universita & INFN, Milano-Bicocca (IT))
    • 14:05 14:50
      A call for new physics: muon anomalous magnetic moment and lepton flavor violation 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

      Speaker: Moritz Platscher (Max-Planck-Institut, Heidelberg)
    • 14:50 15:10
      Coffee Break 20m
    • 15:10 16:10
      g-2 Theory overview for taus and experimental possibilities 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Jeffrey Berryman (Northwestern University)
    • 16:10 17:10
      Electron dipol e moment "ACME" 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Gerald Gabrielse (Northwestern University)
    • 18:00 18:01
      Dinner 1m
    • 09:00 10:00
      Review for sin² 0w from low energy measurements 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Krishna Kumar (Stony Brook University)
    • 10:00 11:00
      Review of sin² 0w from high energy measurements 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Arie Bodek (University of Rochester (US))
    • 11:00 11:30
      Coffee Break 30m
    • 11:30 12:30
      Precision electroweak 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Jens Erler (IF-UNAM)
    • 13:00 13:01
      Afternoon Free 1m
    • 09:00 10:00
      Interpretation of Charged Lepton Flavor Violation and Connection to Neutrino Physics 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Julian Heeck (Université Libre de Bruxelles)
    • 10:00 11:00
      µ+A A'+e:Mu2e + COMET + DeMee 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Yury Kolomensky (UC Berkeley/LBNL)
    • 11:00 11:20
      Coffee Break 20m
    • 11:20 12:20
      µ e+y: MEG 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Gianluca Cavoto (Sapienza Universita e INFN, Roma I (IT))
    • 12:20 13:20
      Lunch Break 1h
    • 13:20 14:05
      µ 3e:µ3e 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

      Speaker: Ian Shipsey (University of Oxford (GB))
    • 14:05 14:50
      Electroweak Baryogenesis with Lepton Flavor Violation 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

    • 14:50 15:20
      Coffee Break 30m
    • 15:20 16:05
      Violation of lepton flavor and universality in tau decays 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

    • 16:05 16:50
      Review of tau Physics 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

      Speaker: Emilie Passemar (Indiana University/JLab)
    • 18:00 18:01
      Workshop Dinner 1m
    • 09:00 10:00
      Neutrino electromagnetic properties 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Prof. Jose Nieves (Universidad de Puerto Rico)
    • 10:00 11:00
      Antimatter gravity with muonium 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: Daniel Kaplan (Illinois Institute of Technology)
    • 11:00 11:30
      Coffee Break 30m
    • 11:30 12:30
      Dark Photons coupling to charge leptons: Theoretical overview on dark photons 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

      Speaker: David McKeen (University of Pittsburgh)
    • 12:30 13:30
      Lunch Break 1h
    • 13:30 14:15
      Status of search for dark photons based on non-accelerator based experimens 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

      Speaker: Alvaro Chavarria (Princeton University)
    • 14:15 15:00
      Status of search for dark photons and other dark matter channels at the LHC 45m

      35 minutes talk and 10 minutes discussion

    • 15:00 16:00
      Status of search for dark photons using electron accelerator 1h

      45 minutes talk and 15 minutes discussion

    • 16:00 16:01
      Closing remarks 1m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×