Medtech:Hack 2018

Europe/Zurich
IdeaSquare (CERN)

IdeaSquare

CERN

Daniel Dobos, Joao Andrade (FCT Fundacao para a Ciencia e a Tecnologia (PT)), Ranveig Strom (Norwegian University of Science and Technology (NO)), Rita Ferreira (FCT Fundacao para a Ciencia e a Tecnologia (PT)), Tristan Roberge-Mentec (CERN)
Description

:: medical innovation competition with selected CERN technologies ::

The CERN Medical Technology Hackathon is an innovation competition where teams solve topical problems in the medical field pitched by healthcare organisations and industry partners.

Winning prototypes chosen by expert judges are awarded a stay at CERN to continue working and developing the concept into a start-up.


MedTech:Hack VIDEO

MedTech:Hack PHOTOS


Co-organisers of the Medtech:Hack

   

         http://www.globalhumanitarianlab.org/       

 

 

 

Partners

   

        radiabeam G-Ray   

 

    

Webcast
There is a live webcast for this event
    • 08:30 09:00
      Breakfast 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 09:00 11:00
      Let's hack! 2h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 11:00 11:30
      How to make GREAT PRESENTATIONS 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speaker: Manuela Cirilli (CERN)
    • 11:30 12:00
      Let's hack! 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 12:00 13:00
      Lunch 1h 501 - Restaurant 1

      501 - Restaurant 1

      CERN

    • 13:00 16:00
      Let's hack and Meet with Impact Hub 3h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 16:00 16:10
      Presentation Team HADDPHI 10m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speaker: Balazs Ujvari (Team HADDPHI)
    • 16:10 16:20
      Presentation Team LIKE 10m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speaker: Helena Pereira (Team LIKE)
    • 16:20 16:30
      Presentation Team2.7 10m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speaker: Maryam Maryam Mohamedali (Team2.7)
    • 16:30 16:40
      Presentation Team MedSquad 10m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

      Speakers: Daniel Lanza (dlanza1@gmail.com), Daniel Lanza Garcia (CERN)
    • 16:40 16:50
      Presentation Team Radioactive_Boys 10m 80/1-001 - Globe of Science and Innovation - 1st Floor

      80/1-001 - Globe of Science and Innovation - 1st Floor

      CERN

      300
      Show room on map
      Speaker: Benedikt Schmitz (benni@physik-ist-geil.de)
    • 17:00 17:45
      Visit SC 45m 300 (CERN Visit Points)

      300

      CERN Visit Points

      Speaker: Giovanni Porcellana (CERN)
    • 18:00 18:45
      Visit LEIR 45m LEIR (CERN Visit Points)

      LEIR

      CERN Visit Points

      Speaker: Giovanni Porcellana (CERN)
    • 19:00 20:00
      Dinner 1h 501 - Restaurant 1

      501 - Restaurant 1

      CERN

    • 20:00 00:00
      Let's hack! 4h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 08:30 09:00
      Breakfast 30m IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 09:00 10:00
      Morning activity 1h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 10:00 12:00
      Let's hack! 2h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 12:00 13:00
      Lunch 1h 501 - Restaurant 1

      501 - Restaurant 1

      CERN

    • 13:00 20:00
      Let's hack! 7h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN

    • 20:00 21:00
      Dinner 1h TBD

      TBD

      CERN

    • 21:00 00:00
      Let's hack! 3h IdeaSquare

      IdeaSquare

      CERN