MICE Analysis Workshop - Glasgow

GMT
Glasgow

Glasgow

University of Glasgow
John Nugent (University of Glasgow)
Description

The list here is a slightly old list of hotels around Glasgow University (from the 2012 collaboration meeting). The hotels should still be reasonable.

There is some travel advice from the university of Glasgow here.

We will be in room 220 in the Kelvin building.

We will go for mice curry at Balbirs on Thursday night.

The usual phone line will be available.

 

Registration
Registration
Participants
  • Ajit Kurup
  • Alan Young
  • Chris Rogers
  • Christopher Hunt
  • Gavriil Chatzitheodoridis
  • Jaroslaw Pasternak
  • John Nugent
  • Kenneth Richard Long
  • Melissa Uchida
  • Paolo Franchini
  • Paul Bogdan Jurj
  • Paul Kyberd
  • Paul Soler
  • Scott Wilbur
  • Viktor Pec
  • Thursday, April 12
    • 1:00 PM 1:30 PM
      Diffuser Analysis 30m
      Speaker: Melissa Uchida (Imperial College London)
    • 1:30 PM 2:00 PM
      Dipole Model 30m
      Speaker: Dr Paolo Franchini (University of Warwick - MICE)
    • 2:00 PM 2:30 PM
      TOF resolution and efficiency 30m
      Speakers: Scott Wilbur (University of Sheffield), Mr Viktor Pec (University of Sheffield)
    • 2:30 PM 3:00 PM
      Cuts software 30m
      Speaker: Ajit Kurup
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee 30m
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Emittance Measurement 30m
      Speaker: Victoria Blackmore (Imperial College London)
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Tracker Systematic Error 1h
      Speaker: Christopher Hunt (Imperial College)
    • 5:30 PM 6:00 PM
      Optics evolution in the cooling channel 30m
      Speaker: Mr Paul Jurj
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Field-off Scattering 1h
      Speaker: John Nugent (University of Glasgow)
    • 10:00 AM 10:30 AM
      Magnetic Field Map Analysis 30m
      Speaker: Mr Joe Langlands (University of Sheffield)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Discussion 30m
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee 30m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      System Performance Paper 1h
      Speakers: Paolo Franchini (University of Warwick - MICE), Scott Wilbur (University of Sheffield)
    • 12:30 PM 1:00 PM
      Energy Loss Measurement 30m
      Speaker: Scott Wilbur (University of Sheffield)
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h
    • 2:00 PM 2:30 PM
      LH2 Absorber 30m
      Speaker: Ajit Kurup
    • 2:30 PM 3:30 PM
      4D Emittance Evolution 1h
      Speaker: Chris Rogers (STFC)
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Coffee 30m
    • 4:00 PM 5:00 PM
      6D Emittance Evolution 1h
      Speaker: Tanaz Angelina Mohayai (Illinois Institute of Technology)
    • 5:00 PM 5:30 PM
      Pion Yield at Target 30m
      Speaker: Tom Lord
    • 5:30 PM 6:00 PM
      Discussion 30m