ARENA 2018 - Acoustic and Radio EeV Neutrino Detection Activities

Europe/Rome
Laboratori Nazionali del Sud - INFN Via Santa Sofia 62, I-95123 Catania, Italy
ARENA 2018 LOC (INFN), Giorgio Riccobene (INFN)
Description

The 8th international workshop on Acoustic and Radio EeV Neutrino Detection Activities (ARENA 2018) will be hosted by the LNS-INFN, Via S.Sofia 62, I-95123 Catania, ITALY

ARENA 2018 web page

http://www.arena-conference.com/


This event is sponsored by:

INFN, Caen, Nautilus Marine Service Gmbh

Registration
ARENA 2018 Registration form
Participants
  • Allan Hallgren
  • Antonio Insolia
  • Aswathi Balagopal V.
  • Dmitry Shipilov
  • Ewa Holt
  • Fabrizia Canfora
  • Giorgio Riccobene
  • Marvin Gottowik
  • Salvatore Viola
  • Simone Biagi
    • 08:30 09:30
      Registration 1h
    • 09:30 10:00
      Opening and welcome
      Convener: Paolo Piattelli (INFN)
    • 10:00 11:00
      Experiment Status:: Acoustic Detection
    • 11:00 13:00
      Experiment Status: Radio Detection
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 15:30
      Experiment Status: Radio Detection
    • 15:30 16:30
      High Energy showers and neutrinos: Simulation and data
    • 16:30 17:00
      Coffee and tea 30m
    • 17:00 18:30
      High Energy showers and neutrinos: Simulation and data
    • 18:30 20:30
      Welcome aperitif 2h
    • 09:00 11:00
      Data analysis techniques
    • 11:00 11:30
      Coffee and tea 30m
    • 11:30 13:00
      Data analysis techniques
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 16:00
      Invited talks: The Ultra high energy frontier in multi-messenger astrophysiscs
    • 16:00 16:30
      Coffee and tea 30m
    • 16:30 18:30
      Medium properties
    • 09:00 11:00
      Event reconstruction techniques
    • 11:00 11:30
      Coffee and tea 30m
    • 11:30 13:00
      Event reconstruction techniques
    • 13:00 14:30
      Lunch 1h 30m
    • 14:30 20:30
      Excursion 6h
    • 20:30 22:30
      Social Dinner
    • 09:00 11:00
      Sensitivity studies
    • 11:00 11:30
      Coffee and tea 30m
    • 11:30 13:30
      New ideas
    • 13:30 15:00
      Lunch 1h 30m
    • 15:00 16:00
      Summary and concluding remarks
    • 16:00 16:20
      Buses to the airport 20m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×