Introduction to Accelerator Physics 2018

Europe/Zurich
Zenith Hotel (Constanța ROMANIA)

Zenith Hotel

Constanța ROMANIA

Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
Hermann Schmickler (CERN)
Participants
  • Adrian Weber
  • Alejandro Diaz Fontalva
  • Amin Attarzadeh
  • Angelique Gatera
  • Annarita Lacalamita
  • Anton Ivanov
  • Antonio Pelusi
  • Arthur Spierer
  • Askar Issatov
  • ATUL SENGAR
  • Bagrat Sargsyan
  • Bernd Schlei
  • Bernhard Schriefer
  • Branko Kosta Popovic
  • Bruno Galante
  • Daniel Bjorkman
  • David Banon Caballero
  • Dmitriy Pugachev
  • Dmytro Dmytriiev
  • Domenico Caiazza
  • Dušan Poklop
  • Emmanuel Monneret
  • Farzad Jafarinia
  • Fausto Casaburo
  • Fiona Harden
  • Florian Bertin
  • Fuyu Yang
  • Gael Sattonnay
  • Giovanni Rutigliani
  • Giuseppe Lerner
  • Hassane Hamdaoui
  • Iaroslava Profatilova
  • Irene Degl'Innocenti
  • Jana Schaber
  • Jana Schaber
  • Jelena Spasic
  • Jila Shams Latifi
  • Joao Pedro Canhoto Espadanal
  • Joaquín Benchomo González Fernández
  • Jonathan MEIGNAN
  • Joschua Dilly
  • Josep Busom Descarrega
  • Joseph Spencer
  • Juan Carlos Giraldo González
  • Kacper Bilko
  • Korosh Bazari Jamkhaneh
  • Krystel Iris de Castro
  • Laura Fennelly
  • Leander Grech
  • Levan Kankadze
  • Loic Pierre Fosse
  • Lorenz Schmid
  • Maarten Van Dijk
  • Marcel Coly
  • Marco Arzeo
  • Mariusz Jedrychowski
  • Marta Alcaide Leon
  • Marta Sabate Gilarte
  • Martin Soderen
  • Mathieu Debongnie
  • Matteo Di Cosmo
  • Matthias Mentink
  • Michel Viderström
  • Michele Sisti
  • n messbah
  • Niky Bruchon
  • Nils-Oliver Fröhlich
  • Patrick Kramer
  • Peter Katrik
  • Pierrick HAMEL
  • Plamen Boutachkov
  • Raffaele Andrea Prisco
  • Ragandeep Singh Sidhu
  • Renata Krempaska
  • Robert Borner
  • Saeid Pirani
  • Samer Yammine
  • Sandry WALLON
  • shahabodin salimi
  • Shalva Bilanishvili
  • Simon Hopkins
  • Sondre Vik Furuseth
  • suheyla BILGEN
  • Thomas Marriott-Dodington
  • Thomas Rösch
  • Thorsten Conrad
  • Tiago Morais Sarmento
  • Tomasz Podzorny
  • Vaitheeswaran Ganesan
  • Valentine Petit
  • Vebjorn Røed Myklebust
  • Volker Hauer
  • William Frank
  • Yu Wu
    • 5:00 PM 6:00 PM
      Arrival day and registration 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Delphine Rivoiron (CERN)
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Opening 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: H.Schmickler (CERN)
    • 9:00 AM 10:00 AM
      Luminosity 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Werner Herr (CERN)
    • 9:45 AM 10:45 AM
      Accelerator Applications 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Suzie Sheehy (University of Oxford)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Electromagnetic Theory II 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Werner Herr (CERN)
    • 3:00 PM 3:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 3:30 PM 4:30 PM
      Kinematics of Particle Beams - Relativity 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Massimo Ferrario (INFN)
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Statistical Description of Particle Beams 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Massimo Ferrario (INFN)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      1 slide 1 minute 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 6:30 PM 7:30 PM
      Welcome reception 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:30 AM
      Transverse Linear Beam Dynamics I 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Wolfgang Hillert (Desy)
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Transverse Linear Beam Dynamics II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Wolfgang Hillert (Desy)
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:00 AM 12:15 PM
      Particle motion in Hamiltonian Formalism I 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Suzie Sheehy (University of Oxford)
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Particle motion in Hamiltonian Formalism II 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Suzie Sheehy (University of Oxford and STFC/ASTeC/RAL)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Hands-ON Lattice calulations - introduction 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Volker Ziemann (Uppsala (SE))
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Hands-ON Lattice calulations 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: Volker Ziemann (Uppsala University (SE)) , Werner Herr (CERN)
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Linear Accelerators I 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: David Alesini (INFN)
    • 9:45 AM 10:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 10:15 AM 11:15 AM
      Linear Accelerators II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: David Alesini (INFN)
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Transverse Linear Beam Dynamics III 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Wolfgang Hillert (Desy)
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Transverse Linear Beam Dynamics IV 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Wolfgang Hillert (Desy)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Longitudinal Beam Dynamics in Circular Machines I 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Frank Tecker (CERN)
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Hands-ON Lattice calulations III 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: Volker Ziemann (Uppsala University (SE)) , Werner Herr (CERN)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Hands-ON Lattice calulations II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: Volker Ziemann (Uppsala University (SE)) , Werner Herr (CERN)
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Longitudinal Beam Dynamics in Circular Machines II 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Frank Tecker (CERN)
    • 9:45 AM 10:45 AM
      Transverse Linear Beam Dynamics V 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Wolfgang Hillert (Desy)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Discussion transverse BD 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Wolfgang Hillert (Desy)
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 5:45 PM
      Free Afternoon 4h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:30 AM
      Injection and Extraction 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Matthew Alexander Fraser (CERN)
    • 9:30 AM 10:45 AM
      Luminosity 1h 15m
      Speaker: Werner Herr (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      FFA's 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Suzie Sheehy (University of Oxford and STFC/ASTeC/RAL)
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Kickers, Septa and Beam Transfer 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Matthew Alexander Fraser (CERN)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Discussion longitudinal BD 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: David Alesini (INFN) , Frank Tecker (CERN) , Heiko Damerau (CERN)
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Hands-ON Lattice calulations V 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: Volker Ziemann (Uppsala University (SE)) , Werner Herr (CERN)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Hands-ON Lattice calulations IV 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: Volker Ziemann (Uppsala University (SE)) , Werner Herr (CERN)
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Collective Effects I 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Kevin Shing Bruce Li (CERN)
    • 9:45 AM 10:45 AM
      Collective Effects II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Kevin Shing Bruce Li (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Future acceleration concepts 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Andrea Mostacci (Sapienza University of Rome e INFN-Roma I (IT))
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Warm Magnets / Power Converters 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Gijs De Rijk (CERN)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Superconducting Magnets 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Gijs De Rijk (CERN)
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Hands-ON Lattice calulations VI 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speakers: Volker Ziemann (Uppsala University (SE)) , Werner Herr (CERN)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Poster session with authors present 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 4:30 PM
      EXCURSION 8h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Collective Effects III 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Kevin Shing Bruce Li (CERN)
    • 9:45 AM 10:45 AM
      Collective Effects IV 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Kevin Li (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Discussion collective effects 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Kevin Shing Bruce Li (CERN)
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Linear Imperfections I 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Volker Ziemann (Uppsala University (SE))
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Linear Imperfections II / Corrections 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Volker Ziemann (Uppsala University)
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Electron Beam Dynamics I 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Lenny Rivkin (Paul Scherrer Institut (CH))
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Q&A / study time I 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Electron Beam Dynamics II 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Lenny Rivkin (Paul Scherrer Institut (CH))
    • 9:45 AM 10:45 AM
      Discussion electron beam dynamics 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Lenny Rivkin (Paul Scherrer Institut (CH))
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Linear Imperfections III / Corrections 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Volker Ziemann (Uppsala University (SE))
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      A first taste of Non - Linear Beam Dynamics I 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Yannis Papaphilippou (CERN)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Cyclotrons I 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Mike Seidel (PSI)
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Cyclotrons II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Mike Seidel (PSI)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Q&A / study time II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 9:00 PM 10:00 PM
      Cinema Event 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 12:15 PM
      FREE Morning 3h 45m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      A first taste of Non - Linear Beam Dynamics II 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Yannis Papaphilippou (CERN)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Transverse Feedbacks 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Hermann Schmickler
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Designing a synchrotron - a real life example 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Yannis Papaphilippou (CERN)
    • 5:30 PM 6:30 PM
      Q&A / study time III 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Sources 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Dan Faircloth (STFC)
    • 9:45 AM 10:45 AM
      RF systems I 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Heiko Damerau (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Ion acceleration via ultra-intense laser 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Dr Doria Domenico
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Beam Instrumentation 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Peter Forck (GSI)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Beam Diagnostics 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Peter Forck (GSI)
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Q&A / study time IV 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 5:30 PM 6:30 PM
      A critical view on cultural heritage conservation by ionizing radiation - need, option, adherence and reluctance 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Corneliu Ponta
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Dinner at Hotel 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 9:45 AM
      Secondary beams and targets 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Klaus Knie (GSI)
    • 9:45 AM 10:45 AM
      RF systems II 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Heiko Damerau (CERN)
    • 10:45 AM 11:15 AM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 11:15 AM 12:15 PM
      Machine & People Protection Issues 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Peter Forck (GSI)
    • 12:15 PM 1:45 PM
      Lunch 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 1:45 PM 3:00 PM
      Non-Linear longitudinal Beam Dymanics 1h 15m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Heiko Damerau (CERN)
    • 3:00 PM 4:00 PM
      Q&A / study time V 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Closing 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
      Speaker: Hermann Schmickler (CERN)
    • 7:30 PM 8:30 PM
      Banquet 1h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 8:30 AM 12:30 PM
      Bus transfer to Bukarest, ELI visit 4h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Late lunch at ELI 1h 30m Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania
    • 2:00 PM 6:00 PM
      Departure 4h Zenith Hotel

      Zenith Hotel

      Constanța ROMANIA

      Adresă Bulevardul Mamaia, Constanța 900001 Romania